• Direct bellen
 • Rioolservice

  Rioolservice | Particulieren en bedrijven

  Bent u op zoek naar een rioolservice om oude of verstopte rioleringsbuizen te vervangen? Neem dan contact op met de specialisten van Riool-Direct. Wij hebben ruim 22 jaar rioolservice ervaring en helpen vanuit Den Haag bedrijven én particulieren in heel Zuid Holland. Met kennis, ervaring en gespecialiseerde apparatuur stellen wij snel een diagnose. Zo kunnen we uw riolering vlot repareren of vervangen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u onze rioolservice vrijblijvend bellen.

  Wees er op tijd bij

  Problemen met de riolering kunnen grote gevolgen hebben. Met een riool inspectie kunnen we actie ondernemen voordat er daadwerkelijk problemen optreden. Zo kunnen we controleren of er verzakkingen of lekkages zijn bij de aankoop van een nieuwe woning of pand. Dit voorkomt dat u onverwacht met hoge kosten komt te zitten. Maar ook periodieke riool inspectie voor het vinden van een beginnende verstopping is handig. Het preventief doorspoelen van de riolering is dan in veel gevallen voldoende om erger te voorkomen.

  Alle kennis en kunde in huis

  Met ruim 22 jaar ervaring vindt u bij onze rioolservice alle kennis en kunde die u nodig heeft. Daarnaast beschikken wij ook over specifiek gereedschap, zoals een speciaal camerasysteem. Hiermee kunnen we, voordat we de grond openmaken, eerst een diagnose stellen en het probleem lokaliseren. Met zendering kunnen we de riolering vervolgens van boven de grond opsporen. Zo kunnen we snel en effectief uw riool vervangen of repareren.

  Rioolservice aanhanger

  Rioolservice mannen aan het werk

  Waarom Riool-Direct?

  Wij zijn dé rioolservice in de regio Den Haag. Kennis, ervaring en professioneel gereedschap: bij ons vindt u het allemaal onder één dak. Daarbij helpen we iedereen in ons werkgebied, dus zowel particulieren, bedrijven als overheden kunnen bij ons terecht. Benieuwd naar onze rioolservice? U vindt de voordelen hieronder.

  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Geen klus te gek
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Voor particulieren & bedrijven
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Transparante tarieven

  Betrouwbaar en transparant

  Een leven zonder riool is in onze moderne wereld bijna niet meer voor te stellen. Het is dan ook even schrikken als het riool tijdelijk niet beschikbaar is door een verstopping en/of reparatie. Wij zorgen er met onze rioolservice niet alleen voor dat uw riolering snel weer gerepareerd of vervangen is. U kunt ook altijd rekenen op een vrijblijvende prijsopgave waar alle kosten in zijn meegenomen. Zo weet u waar u ja tegen zegt en komt u niet voor verrassingen te staan.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Altijd een oplossing

  Soms treffen we bij de inspectie een complex probleem aan of blijkt dat de kosten hoger zijn dan verwacht. In dat geval kunnen we u vaak helpen met een tijdelijke oplossing. Op ons kunt u altijd rekenen!

  Rioolservice nodig in Den Haag? Neem contact op.

  Heeft u een rioolservice nodig voor het vervangen of repareren van uw riolering? Particulieren, bedrijven en overheden: iedereen kan bij ons terecht. Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op via 06-15192976.