• Direct bellen
 • Diensten

  Rioolservice diensten van Riool-Direct

  Als Rioolservice dienst zijn wij bij Riool-Direct van alle markten thuis. Wanneer u behoefte hebt aan een doortastende aanpak van riool onderhoud, doorspuiten of het vervangen van riolering bent u bij ons het het juiste adres. We inspecteren altijd eerst grondig het riool zodat we een goede diagnose kunnen stellen. Op die manier weten direct we of u last heeft van een lek of juist van een verstopping. Vervolgens kunnen wij uw riool vervangen, ontstoppen of repareren.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool-Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Diensten - Riool Direct - Werkgebied

  Ons werkgebied

  Wij leveren onze rioolservice diensten onder andere in de onderstaande plaatsen in Nederland. Staat uw woonplaats hier niet tussen maar wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.