• Direct bellen
 • Over Riool-Direct

  Over Riool-Direct

  Riool-Direct is een ervaren ontstoppingsbedrijf in Den Haag en omgeving. Met ruim  22 jaar ervaring in het ontstoppen van riolen en leidingen bedienen wij zowel particulieren en bedrijven als overheid en woningbouwverenigingen. Zoekt u een partij voor het vernieuwen of aanleggen van riool en leidingen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Voor elk riool- en leidingprobleem staan wij voor u klaar.

  Riool-Direct-rioolservice-Den-Haag
  Rioolservice-Riool-Direct (2)
  Rioolservice-Riool-Direct

  Dat geldt ook voor kleine ontstoppingsproblemen. Heeft u een verstopte wc, een verstopte gootsteen of een lekkage? Geen probleem! Ook dan staan wij voor u klaar en lossen het probleem zo snel mogelijk voor u op! Zoekt u een partij voor het aanleggen of vernieuwen van riool en leidingen in Den Haag?

  Riool-Direct staat 24/7 voor u klaar!

  Een verstopte riool of leiding komt altijd onverwacht. Nare geuren ontstaan en daar wilt u zo snel mogelijk vanaf. Met onze 24-uur service staan onze beste monteurs elk uur van de dag paraat om riolen en leidingen te ontstoppen voor klanten in Den Haag en omgeving. Nooit meer wachten, maar direct geholpen worden!

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Gegarandeerd deskundig geholpen

  Bij Riool-Direct werken de beste rioolspecialisten van Nederland! Onze monteurs zijn ruim ervaren en hebben voor elk probleem een oplossing. Wij verzekeren u een goede reinigingsbeurt van uw riool of leidingen. Onze monteurs beschikken naast veel kennis ook over milieuvriendelijke en de modernste ontstoppingsapparatuur.

  Waarom Riool-Direct?

  • Vakbekwame riool- en afvoerspecialisten.
  • 7 dagen per week bereikbaar met onze 24-uur service.
  • Wij verzekeren u van een goede reiniging, service of onderhoudsbeurt van uw riool. Altijd een oplossing voor uw probleem!