24/7 Direct contact 06-15192976

Over Riool-Direct

Riool Direct is een ervaren ontstoppingsbedrijf in Den Haag en omgeving. Met ruim  22 jaar ervaring in het ontstoppen van riolen en leidingen bedienen wij zowel particulieren en bedrijven als overheid en woningbouwverenigingen. Zoekt u een partij voor het vernieuwen of aanleggen van riool en leidingen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Voor elk riool- en leidingprobleem staan wij voor u klaar. 

Dat geldt ook voor kleine ontstoppingsproblemen. Heeft u een verstopte wc, een verstopte gootsteen of een lekkage? Geen probleem! Ook dan staan wij voor u klaar en lossen het probleem zo snel mogelijk voor u op! Zoekt u een partij voor het aanleggen of vernieuwen van riool en leidingen in Den Haag? 

24 uur service
Een verstopte riool of leiding komt altijd onverwacht. Nare geuren ontstaan en daar wilt u zo snel mogelijk vanaf. Met onze 24-uur service staan onze beste monteurs elk uur van de dag paraat om riolen en leidingen te ontstoppen voor klanten in Den Haag en omgeving. Nooit meer wachten, maar direct geholpen worden! 

Kwaliteit
Bij Riool Direct werken de beste rioolspecialisten van Nederland! Onze monteurs zijn ruim ervaren en hebben voor elk probleem een oplossing. Wij verzekeren u een goede reinigingsbeurt van uw riool of leidingen. Onze monteurs beschikken naast veel kennis ook over milieuvriendelijke en de modernste ontstoppingsapparatuur. 

Waarom Riool Direct?

  • Vakbekwame riool- en afvoerspecialisten. 
  • 7 dagen per week bereikbaar met onze 24-uur service.
  • Wij verzekeren u van een goede reinigingsservice. Altijd een oplossing voor uw probleem!


Een greep uit onze dienstent:

Waarom Riool Direct

  •  24-uurs servicedienst
  •  Altijd scherp geprijst
  • 22 jaar ervaring
  • Voor particulieren & bedrijven