• Direct bellen
 • Ontstoppingsbedrijf

  Ontstoppingsbedrijf | Heel Zuid-Holland

  Heeft u in de regio Den Haag een ontstoppingsbedrijf nodig omdat uw riool of leidingwerk verstopt zit? Riool-Direct heeft jarenlange ervaring met het ontstoppen van leidingen voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze 24/7 service komen wij, ongeacht het tijdstip, langs om uw verstoppingsprobleem te verhelpen. Geen klus is ons te gek. Mocht het probleem complexer zijn dan verwacht of hoge kosten met zich meebrengen, dan denkt ons ontstoppingsbedrijf altijd met u mee voor een tussentijdse oplossing. Meer informatie of een acute verstopping laten verhelpen? Klik dan op de belbutton voor direct contact.

  Uw ontstopping deskundig laten verhelpen

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen. Hiervoor hebben we moderne apparatuur tot onze beschikking, zoals geavanceerde camerasystemen om camera inspectie te doen en apparaten waarmee we hardnekkige verstoppingen de baas kunnen.

  Transparante kosten

  Verstoppingen komen altijd ongelegen. Gelukkig kunt u altijd rekenen op ons ontstoppingsbedrijf dat 24/7 paraat om uw ontstopping weer te verhelpen. Neem vrijblijvend contact op via de telefoon: 06-15192976 en voor u het weet staat één van onze vakbekwame monteurs met een goed uitgeruste service auto voor uw deur. Hierbij kunt u altijd vertrouwen op een transparant kostenplaatje. Daarom hanteren we een vaste prijs, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

  Riool-Direct-Rioolservice-Den-Haag

  rioolonstopping Zuid-Holland

  Ontstoppingsbedrijf Riool-Direct: daar kunt u op rekenen

  Wij zijn hét ontstoppingsbedrijf in de regio Den Haag dat iedereen met een verstopte leiding of rioolbuis uit de brand helpt. Particulieren met een verstopte afvoer waardoor de wasbak niet meer doorloopt. Maar ook bedrijven, VVE’s, woningcorporaties en andere rioleringsbedrijven kunnen bij ons terecht. Wilt u uw afvoer ontstoppen of heeft u een andere klus? Kies dan voor ons bedrijf dan bent u altijd verzekerd van het volgende:

  • Altijd persoonlijk contact
  • Geen klus te gek
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Transparante tarieven
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Voor particulieren & bedrijven
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Vele tevreden klanten gingen u voor

  Wij denken met u mee

  Soms blijkt een klus complexer te zijn dan verwacht of kan deze door de hoge kosten niet direct worden uitgevoerd. In zulke gevallen denkt ons ontstoppingsbedrijf altijd met u mee en proberen we u uit de brand te helpen met een tijdelijke oplossing. Zo bent u voorlopig uit de brand terwijl we ons buigen over een permanente oplossing.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Ontstoppingsbedrijf nodig? Bel gerust

  Wilt u meer weten over onze services in Den Haag en omgeving? Of direct een afvoer laten ontstoppen? We zijn 24/7 bereikbaar op 06-15192976.