• Direct bellen
 • Rioolservice Pijnacker

  Rioolservice Pijnacker | 24 uur service

  Heeft u in Pijnacker een rioolservice nodig? Maak dan gebruik van de diensten van ontstoppingsbedrijf Riool-Direct. Wij helpen bedrijven en particulieren die hun riolering willen laten repareren, vervangen of ontstoppen. Maar ook problemen met een verstopte WC of een afvoer die niet doorloopt lossen wij voor u op. Ons ontstoppingsbedrijf beschikt over ervaren vakmensen die uw problemen met riool en leidingwerk snel hebben verholpen. Bel vrijblijvend voor een afspraak met onze rioolservice in Pijnacker.

  Snel en voordelig opgelost

  Problemen met het riool of leidingwerk komen altijd onverwacht. Maar ons ontstoppingsbedrijf heeft het probleem in Pijnacker zo voor u opgelost dankzij onze snelle rioolservice. Bij ons vindt u namelijk alle vaardigheden en gereedschappen die nodig zijn om de moeilijkheden met uw riool of leidingen adequaat op te lossen.

  Hulp bij verstopte WC en afvoerproblemen

  Wij zijn u graag van dienst als de afvoer niet doorloopt of de WC verstopt zit, maar ook bij andere problemen met leidingwerk zoals lekkage. Met ruim 22 jaar ervaring is dit voor ons een fluitje van een cent. En als de verstopping moeilijker te vinden is? Dan halen we de onderste steen boven met de hulp van een camera inspectie!

  Rioolservice Pijnacker

  Rioolservice in Pijnacker

  Rioolservice in Pijnacker

  De rioolservice van ons ontstoppingsbedrijf is van alle markten thuis. In Pijnacker kunt u daarom altijd rekenen kunt op een doortastende aanpak van het riool onderhoud, doorspuiten en het vervangen van riool. Dit begint altijd met een riool inspectie voor een goede diagnose. Is uw riool aan het lekken of zit er een verstopping? Wij kunnen uw riool vervangen, ontstoppen of repareren!

  Wij lossen het voor u

  Treffen we een probleem aan dat we niet direct op kunnen lossen? Zoals bij een grote ingreep die meer tijd in beslag neemt of wanneer u niet direct het geld heeft voor een permanente ingreep. In zo’n situatie proberen we altijd iets te bedenken om u tijdelijk uit de brand te helpen, want op de rioolservice van ons ontstoppingsbedrijf kunt u altijd bouwen.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Eersteklas ontstoppingsbedrijf Riool-Direct

  Bij ons moet u zijn wanneer u op zoek bent naar een ontstoppingsbedrijf in Pijnacker en omstreken. Wij helpen iedereen: bedrijven, particulieren, de overheid en zelfs andere rioleringsbedrijven! Onze rioolservice brengt daarnaast ook nog eens de volgende voordelen met zich mee:

  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Altijd persoonlijk contact
  • Transparante tarieven
  • Geen klus te gek
  • Voor particulieren & bedrijven
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Vele tevreden klanten gingen u voor

  Hulp rioolservice Pijnacker? Neem contact op

  Wilt u een reparatie of onderhoud laten uitvoeren aan uw riool, leidingwerk of afvoer? Wij helpen bedrijven en particulieren in de regio Pijnacker. Vraag stellen of een afspraak in de agenda zetten? Klik op de belbutton voor direct contact: 06-15192976.