• Direct bellen
 • WC verstopt

  WC verstopt | 24/7 bereikbaar

  Is uw WC verstopt? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. Riool-Direct is dé ontstoppingsspecialist die u zoekt. Vanuit Den Haag bedienen we heel Zuid Holland. Dankzij ervaren vakmensen hebben we dit zo voor u opgelost. Soms met de ouderwetse ontstopper en anders met geavanceerde apparatuur. Wij weten precies wat er nodig is om uw toilet weer te laten doorlopen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Neem daarom bij een WC die verstopt zit direct contact met ons op, dit kan 24 uur per dag!

  Wij komen goed voorbereid bij u langs

  Ons ontstoppingsbedrijf heeft met ruim 22 jaar ervaring uw verstopte WC in een mum van tijd ontstopt. Want naast onze ervaring beschikken we ook over geavanceerde apparatuur om zelfs de meest hardnekkige verstopping te verhelpen. Zo beschikken we onder andere over camerasystemen waarmee we het probleem snel kunnen lokaliseren.

  WC verstopt

  WC verstopping

  Betrouwbaar en transparant

  Een verstopte WC komt altijd ongelegen. Gelukkig staan wij 24/7 paraat om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Bel gerust, want dit is altijd vrijblijvend. Voor u het weet staat één van onze vakmensen met een goed uitgeruste service auto voor uw deur om uw verstopte WC te ontstoppen. Hiervoor hanteren we altijd een vaste prijs waar alles bij inzit. U kunt er dus altijd op vertrouwen dat er niet achteraf nog kosten bijkomen.

  Wij zorgen voor een oplossing

  U hoopt het niet, maar soms kan een probleem met een verstopte WC niet direct worden opgelost. Zoals wanneer er een afvoerbuis vervangen moet worden of wanneer de kosten te hoog zijn om het probleem direct te laten verhelpen. Heeft u in die gevallen geen back-up in de vorm van een tweede toilet? Dan denken we altijd mee om een tijdelijke oplossing te vinden.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Daarom naar Riool-Direct

  Voor een verstopte WC kunt u terecht bij Riool-Direct. Wij zijn hét ontstoppingsbedrijf in de regio Den Haag. Dankzij moderne apparatuur en jarenlange ervaring, hebben wij het probleem snel verholpen. Particulieren, bedrijven, woningcorporaties en VVE’s, iedereen kan bij ons terecht. Met onze service kunt u altijd vertrouwen op:

  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Voor particulieren & bedrijven
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Transparante tarieven
  • Altijd persoonlijk contact
  • Geen klus te gek

  WC verstopt? U kunt ons 24/7 bellen

  Loopt uw toilet niet meer door? Dat hebben wij in een mum van tijd voor u opgelost. Bel ons vrijblijvend via 06-15192976 of door de belbutton te gebruiken.