• Direct bellen
 • Riool vervangen

  Riool vervangen | 24/7 bereikbaar

  Riool vervangen omdat deze oud of verstopt is? De specialisten van Riool-Direct helpen zowel bedrijven als particulieren en staan 24/7 voor u klaar. Met ruim 22 jaar ervaring zijn wij dé specialist in Zuid Holland. Vanuit onze locatie in Den Haag bedienen we de hele regio. Het probleem brengen we met een vakkundige inspectie in kaart. Zo weten we precies welk gedeelte van het riool we moeten vervangen. Meer weten? Bel gerust voor informatie of het maken van een afspraak.

  Oud of verstopt riool vervangen

  Riolering die op eigen terrein ligt valt buiten de verantwoordelijkheid van de gemeente. Moet deze vervangen worden, dan zult u dus zelf actie moeten ondernemen. Voor het vervangen van een riool is kennis, ervaring en specifieke apparatuur nodig: dat kunt u dus het beste overlaten aan een specialist. Riool-Direct helpt u graag bij het vervangen en onderhouden van uw riool.

  Wat doen bij kapotte riolering?

  Vroeg of laat overkomt het u, uw riolering gaat kapot of er is een lekkage. Gelukkig zijn wij 24/7 bereikbaar en kunnen we met een nauwkeurige inspectie vaststellen waar het probleem zit. Hiermee kunnen we doelgericht te werk gaan om uw riool zo snel mogelijk te vervangen. Hiervoor gebruiken we geavanceerde apparatuur zoals een camerasysteem om de situatie van binnenuit te bekijken en zendering om van boven de grond te bepalen waar uw riolering loopt. Met camera inspectie zitten we meteen goed en kunnen we snel uw riool vervangen.

  Riool vervangen

  Riool vervangen busje

  Riool-Direct: ervaren in riool vervangen

  Wij helpen iedereen in de regio Den Haag die een riool wil laten vervangen. Dus zowel particulieren, VVE’s, woningcorporaties als bedrijven kunnen bij ons terecht! Met ruim 22 jaar ervaring is geen klus te gek. Dit zijn alle voordelen op een rijtje:

  • Transparante tarieven
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Voor particulieren & bedrijven
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Geen klus te gek
  • Altijd persoonlijk contact

  Wij hebben altijd een oplossing

  Lopen we tegen een complex probleem aan of blijken er grote kosten aan het probleem verbonden te zitten? Dan denken we graag met u mee. Vaak kunnen we hier een tijdelijke oplossing voor bedenken waarmee u voorlopig uit de brand bent.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Riool vervangen? Bel gerust

  Woont u in de omgeving van Den Haag en wilt u een riool laten vervangen? Wij helpen particulieren en bedrijven. Hiervoor kunt u 24/7 contact met ons opnemen door te bellen naar 06-15192976.