• Direct bellen
 • Riool ontstoppen

  Riool ontstoppen

  Ervaren ontstoppingsbedrijf nodig om uw riool te ontstoppen? Dan kunt u terecht bij Riool-Direct! Wij zijn dé ontstoppingsspecialist die vanuit Den Haag heel Zuid Holland bedient. Onze ervaren professionals weten precies hoe ze het beste en het snelste uw afvoer ontstoppen. Hiervoor hebben we moderne apparatuur tot onze beschikking. Op ons kunt u altijd rekenen, want wij staan 24/7 klaar voor particulieren als bedrijven, ook op zon- en feestdagen. Neem gerust contact op voor informatie of een afspraak, dit is geheel vrijblijvend.

  Verstopping snel verholpen

  Een verstopping in uw riolering stelt u direct voor een groot probleem. Want waar moet het water van uw toilet en gootsteen naartoe? Gelukkig is ons ontstoppingsbedrijf 24/7 bereikbaar waardoor we u snel kunnen helpen. Met onze moderne apparatuur en ervaren mensen bent u snel uit de brand geholpen. Het ontstoppen van een riool is voor ons dan ook een routineklus. Met onze geavanceerde camerasysteem hebben we het probleem snel gevonden en lossen we het voor u op.

  Transparante tarieven

  Een riool ontstoppen kan op verschillende manieren. Vaak is uw riool doorspuiten genoeg, maar soms wordt een riool vervangen. Gelukkig weet u bij ons altijd waar u aan toe bent met een vrijblijvende prijsopgave. Hier zitten bovendien alle kosten in verwerkt. U krijgt dus nooit achteraf met extra kosten te maken. Bel ons gerust, dan staan we voor u het weet op de stoep om uw riool te ontstoppen.

  Riool ontstoppen aanhanger

  Riool ontstoppen bus

  Riool-Direct: dé specialist in riool ontstoppen

  Wanneer uw riolering verstopt is, kunnen wij u helpen. Wij zijn namelijk hét ontstoppingsbedrijf dat vanuit Den Haag heel Zuid Holland bedient. Dankzij ervaren vakmensen en moderne apparatuur weten wij het probleem snel te verhelpen. Particulieren, VVE’s, bedrijven, woningcorporaties, en andere rioleringsbedrijven, wij helpen iedereen met het ontstoppen van hun riool. Onze klanten kunnen altijd rekenen op:

  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Transparante tarieven
  • Geen klus te gek
  • Altijd persoonlijk contact
  • Voor particulieren & bedrijven
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Vele tevreden klanten gingen u voor

  Altijd een oplossing

  Soms is een verstopping te complex of te duur om direct op te lossen. Zoals wanneer er een rioleringsbuis moet worden vervangen. Maar ook dan kunt u op ons rekenen, want we denken altijd met u mee. Met een tijdelijke oplossing kunt u voorlopig vooruit terwijl er aan een echte, meer permanente, oplossing wordt gewerkt.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Riool laten ontstoppen in Den Haag? Bel direct

  Verstopping in uw riool? Dan kunnen wij u helpen! Bel ons vrijblijvend voor informatie of een afspraak op 06-15192976.