• Direct bellen
 • Riool doorspuiten

  Riool doorspuiten | Voorkom problemen

  Wilt u uw riool doorspuiten in Zuid Holland? In de loop der jaren hoopt zich van alles op in een riool dat vroeg of laat voor problemen kan zorgen. Neem daarom contact op met Riool-Direct in Den Haag en voorkom verstoppingen en lekkages. Wij helpen niet alleen bedrijven, maar ook particulieren. Door uw riolering tijdig te laten doorspuiten, voorkomt u rioolproblemen. Is uw riool al verstopt? Dan is doorspuiten vaak een snelle oplossing. Voor meer informatie belt u ons gerust vrijblijvend op, we zijn 24/7 bereikbaar!

  Voorkom problemen met periodiek onderhoud

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten. Met deze rioolservice worden beginnende verstoppingen, vet en smurrie verwijderd door uw riool onder hoge druk door te spuiten met water. Zo voorkomen we verstoppingen, geurtjes en gaat uw riolering veel langer mee. Met onze camera inspectie brengen we de conditie van uw riool snel in beeld.

  Doorspuiten bij verstopping

  Voorkomen is beter dan genezen. Maar wanneer uw riool verstopt is, kunnen we dit gelukkig vaak nog doorspuiten. Dit is een snelle methode om verstopte riolering weer te ontstoppen. Kies daarom voor periodiek doorspuiten en inspecties om problemen met uw riool te voorkomen.

  Riool doorspuiten

  verstopt riool doorspuiten Zuid-Holland

  Riool-Direct: riool doorspuiten in Den Haag

  Riool doorspuiten in Den Haag? Wij zijn 24/7 bereikbaar, zelfs op zon- en feestdagen. We helpen daarnaast iedereen: VVE’s, woningcorporaties, bedrijven, particulieren en zelfs andere rioleringsbedrijven. Iedereen kan rekenen op onze topservice:

  • Altijd persoonlijk contact
  • Geen klus te gek
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Transparante tarieven
  • Voor particulieren & bedrijven

  Laat uw riool deskundig doorspuiten

  U kunt altijd op ons rekenen. Wanneer het niet lukt om uw riool door te spuiten hebben we nog genoeg andere technieken die we in kunnen zetten. Mocht zelfs dat niet lukken, dan lukt het bijna altijd om een tijdelijke oplossing te vinden. Zo kunt u voorlopig vooruit tot we tijd hebben om de volledige rioleringsbuis te vervangen. Wilt u uw riool deskundig laten doorspuiten? Neem dan telefonisch contact op: 06-15192976.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Meer informatie? Wij zijn 24/7 bereikbaar.

  Heeft u last van een verstopping in het riool of wilt u problemen voorkomen door periodiek onderhoud uit te laten voeren? Wij helpen iedereen in de regio Den Haag die een riool wil laten doorspuiten. Hiervoor neemt u telefonisch contact op door te bellen naar 06-15192976.