• Direct bellen
 • Camera inspectie

  Verstopping in beeld met camera inspectie

  Camera inspectie van uw verstopte leiding of riolering uit laten uitvoeren? Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen. Zo komen we erachter waar het probleem zit, wat de oorzaak is en kunnen we snel aan de slag om het te verhelpen. Vanuit Den Haag bedienen we heel Zuid Holland. Particulieren en bedrijven, iedereen kan bij ons terecht voor riool ontstoppen of een lekkage in beeld te laten brengen. Meer weten of een afspraak maken? Wij zijn 24/7 bereikbaar. Klik op de belbutton voor contact.

  Camera inspectie in leidingwerk

  Loopt de wasbak, douche of het sanitair niet meer door of loopt deze over? Dan zit er waarschijnlijk een leiding verstopt. Als de huis, tuin en keukenmiddeltjes niet hebben geholpen, is het verstandig om het probleem van dichtbij te gaan bekijken met een camera inspectie van uw leidingwerk. Zo zien we precies wat het probleem is en waar het zich bevindt. Met onze geavanceerde gereedschappen kunnen we het probleem vaak direct verhelpen.

  Camera inspectie riool in Den Haag

  Rioleringsbuizen zijn veel dikker dan gewone leidingen, maar ook zij kunnen verstopt raken met alle gevolgen van dien. Onze speciale camerasystemen beschikken ook over goede verlichting, waardoor we het riool van een grondige inspectie kunnen voorzien. Deze leggen we vast op een gegevensdrager die u van ons ontvangt bij het inspectierapport.

  camera inspectie

  Rioolservice Zuid-Holland

  Daarom naar Riool-Direct

  Particulieren, bedrijven, VVE’s, woningcorporaties en andere rioleringsbedrijven, iedereen kan voor een camera inspectie bij ons terecht. Onze betrouwbare service heeft vele voordelen. Wat dacht u van:

  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Voor particulieren & bedrijven
  • Altijd persoonlijk contact
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Geen klus te gek
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Transparante tarieven
  • Vele tevreden klanten gingen u voor

  Beter voorkomen dan genezen

  Een verstopping komt altijd ongelegen. In het geval van een verstopte riolering heeft dat ook direct grote gevolgen. Daarom bieden we ook preventieve camera inspectie aan. Zo kunt u op tijd riool onderhoud inplannen en blijven acute problemen zoveel mogelijk uit. Met een jaarlijkse controle en het preventief schoonspuiten van het riool kunnen we veel problemen voorkomen. Ook lekkages worden zo tijdig opgespoord; en kunnen worden verholpen voordat deze groter wordt of de riolering onherstelbaar beschadigd raakt.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Wij werken oplossingsgericht

  Lopen we bij een camera inspectie tegen een complex probleem aan of is er een hoog bedrag aan verbonden dat u niet één, twee, drie op tafel legt? Dan proberen we altijd met u mee te denken aan een tijdelijke oplossing. Zo is het acute probleem afgewend zodat we tijd hebben om een permanente oplossing te vinden.

  Camera inspectie nodig? Bel gerust

  Wilt u in de omgeving van Den Haag een camera inspectie laten uitvoeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 06-15192976 en via de belbutton.