• Direct bellen
 • Vacature onderhoudsspecialist rioleringen

  Kom bij ons werken

  Lijkt het jou leuk om in de rioleringsbranche te komen werken? Riool direct is op zoek naar een onderhoudsspecialist rioleringen! Lees hieronder verder wat wij jou kunnen bieden.

  Wij zijn wij?

  Riool Direct is al meer dan 20 jaar een ervaren riool onderhouds bedrijf in Den Haag en omstreken. Denk bij riool onderhoud aan werkzaamheden zoals het doorspuiten van riool leidingen, camera inspecties, riool reparaties, afvoeren onstoppen etc. Met zowel grote als kleine werkgevers is er altijd wel wat om te doen, vandaar dat een extra hand altijd welkom is.

  Werkzaamheden

  Als onderhoudsspecialist rioleringen ga je samen met je collega op pad van klant naar klant om diverse werkzaamheden uit te voeren. Zo bestaat de ene dag uit een aantal keukens die ontstopt moeten worden en kan je de dag erna bijvoorbeeld een hele leiding vervangen. Niet elke klus hoeft zwaar te zijn want de ene keer sta je wellicht te graven maar de andere keer ben je enkel en alleen een camera inspectie aan het uitvoeren. Het werk is dus zeer afwisselend en bied diverse uitdagingen. Jouw verantwoordelijkheid? Door middel van jouw expertise de klant gerust stellen en met een glimlach op zijn of haar gezicht verlaten!

  Wie zoeken wij?

  Ervaring of geen ervaring, wij zoeken iemand die bereid is om de handen uit de mouwen te stropen en bereid is om met het bedrijf mee te groeien. Breng je al enige werk ervaring met je mee op het gebied van rioolonderhoud? Top, dan krijg je de werkbus mee en mag je zelfstandig op pad. Heb je wat minder of geen ervaring? Geen zorgen, dan word alles je uitgelegd en ben je binnen de kortste keren een ware vakman.
  Rijbewijs B is een vereiste

  Riool vervangen

  Riool vervangen busje

  Wat bieden wij?

   • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
   • De kans om te werken met professionele apparatuur en om rond te rijden in een gloednieuwe Mercedes Sprinter
   • Door en door inhoudelijke vak kennis en inzicht om jouw vaardigheden naar het volgende niveau te brengen

  Interesse? Neem contact op

  Is deze vacature nou echt wat voor jou? Mail dan direct jouw motivatie naar info@riool-direct.nl of bel 06-15192976.