• Direct bellen
 • Rioolservice Rijswijk

  Rioolservice Rijswijk | Altijd bereikbaar

  Bent u op zoek naar rioolservice in Rijswijk? Ontstoppingsbedrijf Riool-Direct is altijd bereikbaar. Bedrijven en particulieren die hun riolering willen laten ontstoppen, repareren, of vervangen kunnen ons bellen. Ook kleine verstoppingsproblemen, zoals een verstopte WC, een lekkage of een afvoer die niet doorloopt lossen we graag voor u op. Dankzij jarenlange ervaring hebben we de problemen met uw riool of leidingwerk in een mum van tijd opgelost. Wilt u meer informatie over onze rioolservice in Rijswijk? Of meteen een afspraak maken? Neem gerust contact op.

  Snel en voordelig

  Problemen met leidingwerk en de riolering komen altijd op een verkeerd moment. Gelukkig kunt u in Rijswijk altijd op ons ontstoppingsbedrijf rekenen om deze te verhelpen. Voor u het weet staat één van onze monteurs bij u voor de deur met een goed uitgeruste servicebus.

  Hulp bij verstopping en afvoerproblemen

  Wij helpen u graag bij al uw problemen met leidingwerk, maar ook als de afvoer niet doorloopt of de WC verstopt zit. Dankzij jarenlange ervaring is het ontstoppen van een afvoer of toilet voor ons ontstoppingsbedrijf een routineklus. En als het probleem lastiger te vinden is? Geen nood: we halen we de onderste steen boven met behulp van een camera inspectie!

  Rioolservice Rijswijk

  Rioolservice in Rijswijk

  Dé rioolservice in Rijswijk

  Voor professioneel onderhoud, vervanging of reparatie van uw riool kunt u bij onze rioolservice terecht. Het verhelpen van het probleem begint altijd met een riool inspectie voor een goede inschatting van de situatie. In Rijswijk kunt u daarom altijd rekenen kunt op een juiste aanpak van het riool onderhoud en het repareren van riool. Of uw riool nu verouderd is, lekt of last heeft van een verstopping: u kunt bij ons terecht om uw riool te laten ontstoppen, vervangen of repareren!

  Op ons kunt u altijd rekenen

  Soms komt het voor dat we een verstopping niet direct kunnen repareren, zoals bij een verzakking of omdat u er even het geld niet voor heeft. In zo’n situatie proberen we altijd een noodverband te regelen, want op de rioolservice van Riool-Direct kunt u altijd vertrouwen.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Waarom Riool-Direct?

  Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in de regio Rijswijk? Bij ons vindt u kennis, ervaring én specialistische gereedschappen onder één dak. We helpen bedrijven en particulieren, maar ook overheden, wooncorporaties en andere rioleringsbedrijven zijn welkom. Met onze rioolservice bent u bovendien verzekerd van de onderstaande voordelen.

  • Transparante tarieven
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Geen klus te gek
  • Voor particulieren & bedrijven
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave

  Contact rioolservice Rijswijk

  Ontstoppingsbedrijf nodig voor werkzaamheden aan uw leidingwerk of riool? Wij helpen iedereen in de regio Rijswijk! Voor een afspraak of een vraag belt u onze rioolservice via 06-15192976 of de belbutton.