• Direct bellen
 • Riool onderhoud

  Riool onderhoud | Vrijblijvende prijsopgave

  Zoekt u een ervaren bedrijf voor riool onderhoud in Zuid Holland? Voorkomen is vaak beter dan genezen, daarom kunt u terecht bij Riool-Direct. Wij hebben jarenlange ervaring in riool onderhoud en helpen zowel bedrijven als particulieren. Zo blijft uw riool in topconditie, waardoor het langer meegaat en u acute problemen voorkomt. Vanuit Den Haag bedienen we de hele regio. Voor vragen of een offerte neemt u telefonisch contact op, wij zijn 24/7 bereikbaar!

  Onderhoud riool voorkomt veel narigheid

  Wilt u voorkomen dat uw riool gaat lekken of verstopt raakt? Heel begrijpelijk, want voorkomen is beter dan genezen. Door regelmatig riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee. Als bedrijf hebben wij geavanceerde apparatuur om problemen en obstakels in uw riool op tijd in kaart te brengen én te verhelpen evenals doorspuiten. Wij zijn dé specialist in de regio Den Haag om u te helpen bij het onderhoud van uw riolering.

  Zo gaan we te werk

  Wanneer u erachter komt dat uw riool kapot is, lekt of verstopt is, zit u direct met de handen in het haar. Soms moet zelfs een hele rioolbuis worden vervangen. Door ons regelmatig uw riool te laten onderhouden, voorkomen we dit. Met onze camerasystemen voeren we periodiek inspecties uit, waardoor we problemen op tijd signaleren en kunnen verhelpen. Zo kunnen we het onderhoud op tijd inplannen voordat er een probleem ontstaat.

  Riool onderhoud Zuid-Holland

  Riool onderhoud

  Riool-Direct: specialist in riool onderhoud

  Vanuit Den Haag voeren wij riool onderhoud uit in heel Zuid Holland. Wij zorgen ervoor dat u altijd verzekerd bent van een goed werkend riool. Dit geldt voor zowel bedrijven, VVE’s, wooncorporaties als particulieren. Wij helpen iedereen, ook andere rioleringsbedrijven die extra capaciteit nodig hebben. Iedereen kan bij ons rekenen op deze voordelen:

  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Altijd persoonlijk contact
  • Geen klus te gek
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Transparante tarieven
  • Voor particulieren & bedrijven

  U kunt altijd op ons rekenen

  Met goed onderhoud voorkomen we problemen met uw riool. Maar soms lopen we tijdens een inspectie tegen een onverwacht probleem aan. Als dit niet direct is op te lossen doordat het complex is of erg duur, denken we altijd mee over een tijdelijke oplossing. Dit geeft u de tijd om uw opties te overwegen.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Riool onderhoud? Neem contact op.

  Wilt u riool onderhoud inplannen? Zowel bedrijven als particulieren in de regio Den Haag kunnen bij ons ontstoppingsbedrijf terecht. Hiervoor kunt u ons 24/7 bellen, ook op zon- en feestdagen! U kunt ons bellen op 06-15192976.