• Direct bellen
 • Rioolservice Voorburg

  Rioolservice in Voorburg | Altijd bereikbaar

  Rioolservice nodig in Voorburg? Ontstoppingsbedrijf Riool-Direct verleent 24/7 service. Wij helpen particulieren en bedrijven die hun riool willen laten vervangen, repareren of ontstoppen. Maar ook een afvoer die niet doorloopt of een WC die verstopt zit hebben wij snel gerepareerd! Voor meer informatie over de diensten van onze rioolservice in Voorburg belt u ons ontstoppingsbedrijf.

  Jarenlange ervaring en de nieuwste apparatuur

  Verstoppingen in het leidingwerk en de riolering komen altijd onverwacht. Ons ontstoppingsbedrijf heeft dit in Voorburg gelukkig snel voor u opgelost. We werken met de nieuwste apparatuur en hebben een 24/7 rioolservice. Voor u het weet staat één van onze vakmensen bij u op de stoep. Een lekkage of verstopping hebben we altijd snel gevonden.

  Afvoer of WC ontstoppen?

  Wij helpen u graag als de afvoer niet doorloopt of de WC verstopt zit, maar ook bij andere problemen met leidingwerk zoals een lekkage. Dankzij ruim 22 jaar ervaring hebben we dit snel voor u opgelost. Dat geldt ook voor verstoppingen waarvan de oorzaak niet meteen duidelijk is. Met een camera inspectie is het probleem snel gevonden!

  Rioolservice Voorburg

  Rioolservice in Voorburg

  Rioolservice in Voorburg | Altijd een oplossing

  Voor vakkundig onderhoud, vervanging en reparatie van uw riool in Voorburg, kunt u bij onze rioolservice terecht. Het verhelpen van het probleem begint altijd met een riool inspectie om een goede diagnose te kunnen stellen. Dit heeft grote voordelen bij de aanpak van riool onderhoud en het repareren van riolering. Of uw riolering nu lekt of verstopt zit: wij helpen u door uw riool te vervangen, ontstoppen of repareren!

  Op ons kunt u vertrouwen

  Treffen we een probleem aan dat we niet meteen kunnen verhelpen? Zoals een grote operatie die meer tijd vergt, of wanneer u niet direct de financiële middelen heeft voor een permanente oplossing? Wees gerust! Als het mogelijk is helpt ons ontstoppingsbedrijf u met een tijdelijke oplossing.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Riool-Direct heeft ruim 22 jaar ervaring

  Neem contact op wanneer u op zoek bent naar een ontstoppingsbedrijf in Voorburg. Kennis, ervaring en de modernste tools: wij hebben het allemaal in huis! Iedereen is welkom: particulieren, bedrijven, overheidsinstanties en zelfs andere rioleringsbedrijven! Onze rioolservice brengt daarnaast ook nog eens de volgende voordelen met zich mee:

  • Altijd persoonlijk contact
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Voor particulieren & Bedrijven
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Geen klus te gek
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Transparante tarieven

  Contact rioolservice Voorburg

  Op zoek naar een rioolservice voor een probleem met uw leidingen of riolering? Iedereen in Voorburg kan bij ons terecht! Vraag stellen of meteen een afspraak in de agenda zetten? Gebruik de belbutton of het volgende nummer: 06-15192976.