• Direct bellen
 • Rioolservice Wateringen

  Rioolservice in Wateringen | Transparante tarieven

  Bent u op zoek naar rioolservice in Wateringen? Maak dan gebruik van de diensten van ontstoppingsbedrijf Riool-Direct. Wij helpen iedereen die een riool willen laten ontstoppen, repareren, of vervangen. Maar ook kleine verstoppingsproblemen, zoals een verstopte WC of een afvoer die niet doorloopt lossen wij voor u op. Met ruim 22 jaar ervaring hebben wij problemen met het riool of leidingwerk zo voor u opgelost. Meer weten over de diensten van onze rioolservice in Wateringen? Neem vrijblijvend contact op met ons ontstoppingsbedrijf.

  22 jaar ervaring en modern gereedschap

  Problemen met leidingwerk of de riolering komen altijd ongelegen. Ons ontstoppingsbedrijf lost dit in Wateringen snel voor u op dankzij 22 jaar ervaring, moderne gereedschappen en onze 24/7 service.

  Afvoer of WC laten ontstoppen?

  Ons ontstoppingsbedrijf helpt u bij al uw problemen met leidingen, maar ook bij een afvoer die niet of slecht doorloopt of een WC die verstopt zit. Dit soort routineklussen heeft ons bedrijf dankzij jarenlange ervaring snel voor u opgelost. Dit geldt ook voor problemen die lastiger te traceren zijn. Met een camera inspectie hebben we het probleem snel opgespoord!

  Rioolservice Wateringen

  Rioolservice in Wateringen

  Rioolservice Wateringen | Altijd paraat

  Voor professioneel onderhoud, vervanging en reparatie van uw riool in Wateringen kunt u bij onze rioolservice terecht. Om de klus en de kosten goed in te kunnen schatten, doen we altijd eerst een riool inspectie. Deze diagnose geeft ons belangrijke informatie bij het uitvoeren van het riool onderhoud en de reparatie van riolering. Zo is een een verstopping of lekkage snel gevonden en zien we snel genoeg of we uw afvoer moeten vervangen, ontstoppen of repareren!

  Wij denken altijd met u mee

  Wij staan altijd klaar voor onze klanten, ook als iets niet op stel en sprong kan worden verholpen. Zoals bij een grote ingreep die meer voorbereiding vergt of wanneer u niet direct de financiële middelen heeft voor een permanente oplossing. Dan proberen we altijd een tijdelijke oplossing te regelen, want op de rioolservice van Riool-Direct kunt u altijd bouwen.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Hét ontstoppingsbedrijf voor Wateringen

  Voor een ontstoppingsbedrijf in Wateringen en omstreken kunt u terecht bij Riool-Direct. Met dank aan jarenlange ervaring weten wij uw problemen met leidingen en riolering snel te verhelpen. Zowel bedrijven, particulieren als overheden, andere rioleringsbedrijven en wooncorporaties zijn welkom. Onze rioolservice brengt bovendien een aantal aantrekkelijke voordelen met zich mee:

  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Geen klus te gek
  • Voor particulieren & bedrijven
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Transparante tarieven
  • Altijd persoonlijk contact
  • Meer dan 22 jaar ervaring

  Bel vrijblijvend rioolservice Wateringen

  Wilt u een reparatie of onderhoud laten uitvoeren aan uw riool, leidingwerk of afvoer? Iedereen in Wateringen en omstreken kan bij ons terecht! Wilt u meteen een afspraak maken of een vraag stellen? U belt onze rioolservice vrijblijvend op 06-15192976 via de belbutton.