• Direct bellen
 • Riool inspectie

  Riool inspectie | 22 jaar ervaring

  Wilt u een riool inspectie laten uitvoeren omdat er een probleem met uw riolering is, of omdat u zich afvraagt of het tijd is voor periodiek onderhoud? Riool-Direct helpt vanuit Den Haag particulieren en bedrijven in heel Zuid Holland. Met ruim 22 jaar ervaring en moderne apparatuur brengen wij de conditie van uw riolering overzichtelijk in kaart. Meer informatie of een afspraak? Neem gerust contact op!

  Wees er op tijd bij

  Problemen met de riolering kunnen grote gevolgen hebben. Met een riool inspectie kunnen we actie ondernemen voordat er daadwerkelijk problemen optreden. Zo kunnen we controleren of er verzakkingen of lekkages zijn bij de aankoop van een nieuwe woning of pand. Dit voorkomt dat u onverwacht met hoge kosten komt te zitten. Maar ook periodieke riool inspectie voor het vinden van een beginnende verstopping is handig. Het preventief doorspoelen van de riolering is dan in veel gevallen voldoende om erger te voorkomen.

  Riool inspectie bij een verstopping

  Zit uw riool al verstopt? Dan brengt een riool inspectie snel aan het licht wat het probleem is en waar het zich bevindt. De ophoping en de oorzaak zijn dan snel gevonden, waarna we dit kunnen verhelpen. Dit kan doorspuiten betekenen, maar ook het vervangen van een rioleringsbuis. Over een verrassing op de rekening hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken. Wij communiceren transparant en zorgen voor een prijsopgave waar alle kosten bij inzitten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

  Riool inspectie

  Riool inspectie busje

  Riool-Direct: jarenlange ervaring in riool inspectie

  Voor de inspectie van een riool gaat u natuurlijk naar Riool-Direct. Vanuit Den Haag helpen wij woningcorporaties, VVE’s, bedrijven, particulieren en zelfs andere rioleringsbedrijven in Zuid Holland. Kortom iedereen kan bij ons terecht. Met onze service bent u bovendien verzekerd van:

  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Geen klus te gek
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Altijd persoonlijk contact
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Voor particulieren & bedrijven
  • Transparante tarieven

  Altijd een oplossing

  Komen we bij de riool inspectie een complexe situatie tegen, die niet één, twee, drie is opgelost? Of zijn er hoge kosten aan verbonden? Dan kunt u erop vertrouwen dat we altijd met u meedenken. Vaak kunnen we met een tijdelijke oplossing de druk van de ketel halen.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Bel ons voor riool inspectie in Den Haag

  Wilt u een riool preventief laten inspecteren? Of is er sprake van een verstopping? Voor informatie of een afspraak belt u ons op: 06-15192976.