• Direct bellen
 • Afvoer ontstoppen

  Afvoer ontstoppen

  Wilt u een afvoer ontstoppen in Zuid Holland? Een verstopte afvoer is een natuurlijk een vervelend probleem, want zolang deze verstopt is kunt u de kraan niet gebruiken. Ontstoppingsbedrijf Riool-direct helpt u graag uit de brand. Vanuit Den Haag bedienen wij de hele provincie. En zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Neem dus gerust contact op voor een afspraak, dan staan we snel bij u op de stoep om de afvoer te ontstoppen. Hiervoor kunt u ons 24/7 bereiken, ook op zon- en feestdagen.

  Ontstopte afvoer professioneel verholpen

  Opeens loopt uw afvoer niet meer door. Wanneer het u niet lukt dit zelf op te lossen is het tijd voor professionele hulp. Neem dan contact op met ontstoppingsbedrijf Riool-Direct, dan staan we snel bij u op de stoep om de afvoer te ontstoppen. Wij hebben niet alleen de benodigde kennis en ervaring om u snel uit de brand te helpen. Maar ook geavanceerde apparatuur om de verstopping te lokaliseren en te verhelpen.

  Vrijblijvende prijsopgave

  Zit het probleem in de afvoer zelf, dan is het ontstoppen zo gedaan. Wanneer het probleem achter een muur of in de vloer zit kan het lastiger worden. Daarom communiceren we hier altijd duidelijk over als we het probleem gevonden hebben. Dankzij een vrijblijvende prijsopgave weet u precies waar u aan toe bent. Onze prijzen dan ook altijd inclusief, waardoor u nooit achteraf met extra kosten wordt geconfronteerd.

  afvoer ontstoppen Zuid-Holland

  afvoer ontstoppen

  Riool-Direct: dé ontstoppingsspecialist

  Bij ons kunt u terecht met al uw problemen op het gebied van riolering en leidingen. Ook voor afvoer ontstoppen draaien wij onze hand niet om. Woningcorporaties, VVE’s, particulieren, bedrijven en zelfs andere rioleringsbedrijven: iedereen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u met onze service altijd rekenen op deze voordelen:

  • Geen klus te gek
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Voor particulieren & bedrijven
  • Altijd persoonlijk contact
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Transparante tarieven

  Op ons kunt u rekenen

  Is het niet mogelijk om uw afvoer direct te ontstoppen? Doordat de kosten te hoog zijn of omdat het ingewikkelder ligt dan verwacht? Dan kunt u er altijd van op aan dat we met u meedenken. We weten bijna altijd wel een tijdelijke oplossing te bedenken waarmee u voorlopig uit de voeten kunt.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Afvoer ontstoppen in Den Haag? Bel vrijblijvend

  Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw afvoer? Wij zijn dé specialist die u zoekt! Vanuit Den Haag helpen we particulieren en bedrijven in Zuid Holland. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak, dan komen we snel bij u langs. Liever eerst meer informatie? Gebruik de belbutton of bel ons op 06-15192976.