• Direct bellen
 • Riool repareren

  Riool repareren | Ruim 22 jaar ervaring

  Wilt u uw riool repareren in Zuid-Holland? Dan kunt u terecht bij niemand minder dan Riool-Direct: dé specialist bij rioleringsproblemen. Wij staan 24/7 klaar om bedrijven en particulieren met een verstopte of lekkende riolering te helpen. Vanuit Den Haag bedienen we al ruim 22 jaar de hele regio. Met ervaren vakmensen en geavanceerde apparatuur brengen we het probleem in kaart. Zo kunnen we uw riool snel repareren. Meer informatie? Voor vragen of een afspraak belt u ons gerust vrijblijvend op.

  Verstopt of lekkend riool repareren

  Heeft u problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Dat valt helaas buiten de verantwoordelijkheid van de gemeente. Om dit probleem te verhelpen zult u dus zelf actie moeten ondernemen. Hiervoor is kennis, ervaring en professionele apparatuur nodig. Riool-Direct is dé specialist op dit gebied in Den Haag en omstreken. Wij helpen u graag bij: het riool repareren of riool vervangen of riool onderhoud.

  Laat het deskundig uitvoeren

  Het kan iedereen overkomen, de riolering gaat kapot of lekt. Dan zijn wij er om dit te verhelpen. Met een vakkundige inspectie weten we snel waar het probleem zit en kunnen we zo efficiënt mogelijk dit riool repareren. Hiervoor maken we gebruik van een geavanceerd camerasysteem om het probleem te lokaliseren en van dichtbij te bekijken. Dit noemen we camera inspectie.Met behulp van zendering weten we van boven de grond exact waar uw riolering en het probleem zich bevinden. Zo kunnen we gericht aan de slag om uw riool zo snel mogelijk te repareren.

  riool repareren Zuid-Holland

  riool repareren Zuid-Holland

  Riool repareren? We bieden veel voordelen

  Woont u (in de omgeving van) Den Haag en wilt u een riool laten repareren? Op ons kunt u altijd rekenen. Wij helpen bedrijven, particulieren, VVE’s én wooncorporaties. Geen klus is ons te gek, zelfs ander rioleringsbedrijven kunnen bij ons terecht! Want bij ons kunt u altijd rekenen op riool repareren met de volgende voordelen:

  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Transparante tarieven
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Voor particulieren & bedrijven
  • Altijd persoonlijk contact
  • Geen klus te gek

  Wij denken met u mee

  Soms lopen we tegen een complex probleem aan of blijkt het repareren van uw riool duurder dan gehoopt. Dan laten we u niet zitten, maar denken we met u mee over een tijdelijke oplossing. Zo heeft u rustig de tijd om over een permanente oplossing na te denken.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Riool repareren? Bel ons

  Lekt uw riool of is deze kapot? Wij helpen bedrijven en particulieren in Den Haag die een probleem met hun riolering hebben. Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook op zon- en feestdagen! Klik op de belbutton om ons te bellen op 06-15192976.