• Direct bellen
 • Rioolservice Wassenaar

  Rioolservice Wassenaar | 24/7 service

  Zoekt u een rioolservice in Wassenaar? Ontstoppingsbedrijf Riool-Direct staat voor u klaar. Ons ontstoppingsbedrijf helpt particulieren, bedrijven en overheden die een riool willen laten vervangen, ontstoppen of repareren. Maar ook een verstopte WC of een afvoer die niet doorloopt kunt u aan ons overlaten. Dankzij jarenlange ervaring hebben we de werkzaamheden aan uw riool en leidingen uitgevoerd voordat u het weet. Meer weten? Bel onze rioolservice in Wassenaar voor een vrijblijvende prijsopgave.

  Ervaren en goed uitgerust

  Een verstopping in de riolering of de leidingen, daar zit u niet op te wachten! Ons ontstoppingsbedrijf in Wassenaar lost het voor u op. Hiervoor hebben we alle kennis en ervaring in huis en werken we met de nieuwste technieken. Zo heeft onze rioolservice de problemen met uw riool of leidingen snel opgelost.

  Toilet verstopt of loopt de afvoer niet door?

  Maak een afspraak bij problemen met leidingen, maar ook bij een WC die verstopt zit of een afvoer die niet doorloopt. Dankzij jarenlange ervaring is dit voor ons een fluitje van een cent. En als de verstopping moeilijk te vinden is? Geen nood! We vinden we deze ongetwijfeld met de hulp van een camera inspectie!

  Rioolservice Wassenaar

  Rioolservice Wassenaar

  Rioolservice nodig in Wassenaar?

  Voor professioneel onderhoud, vervanging of reparatie van uw riool kunt u terecht bij onze rioolservice. Om een goede diagnose te stellen, voeren we vooraf een riool inspectie uit. Zo ontdekken we snel of uw riolering last heeft van een verstopping, verzakking of lekkage. Dan kunnen we snel aan de slag om met het te ontstoppen, vervangen of te repareren! Daarom kunt u in Wassenaar altijd kunt rekenen op een juiste aanpak bij riool onderhoud en de reparatie van uw riool.

  Geen klus te gek

  Geen klus is ons te gek, maar soms treffen we een probleem aan dat we niet direct kunnen oplossen? Zoals bij een verzakking of als er grote kosten mee gemoeid zijn. Geen paniek! Want ons ontstoppingsbedrijf helpt u, mits mogelijk, met een tijdelijke oplossing.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Voordelen van ons ontstoppingsbedrijf

  Voor hét ontstoppingsbedrijf voor Wassenaar kunt u terecht bij Riool-Direct. Jarenlange ervaring en specialistisch gereedschap: wij hebben het allemaal in huis! Niet alleen bedrijven en particulieren, maar ook andere rioleringsbedrijven, wooncorporaties en overheden kunnen op ons rekenen. Met onze rioolservice bent u bovendien verzekerd van onderstaande voordelen.

  • Transparante tarieven
  • Geen klus te gek
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Altijd persoonlijk contact
  • Voor particulieren & bedrijven
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!

  Rioolservice nodig in Wassenaar? Neem gerust contact op.

  Ontstoppingsbedrijf nodig voor een probleem met uw leidingen of riolering? Wij bieden hulp aan iedereen in de regio Wassenaar: particulieren, bedrijven én overheden! Meer weten of een afspraak inplannen? Gebruik de belbutton of bel onze rioolservice via 06-15192976.