• Direct bellen
 • Rioolservice Scheveningen

  Rioolservice Scheveningen | Particulieren en bedrijven

  Rioolservice in Scheveningen? Dan kunt u terecht bij ontstoppingsbedrijf Riool-Direct. Wij helpen iedereen die een riool wil laten repareren, ontstoppen of vervangen. Maar ook voor een WC die verstopt zit, een lekkage of het ontstoppen van een afvoer die niet doorloopt kunt u bij ons terecht. Met 22 jaar ervaring hebben we alle kennis en kunde in huis om uw problemen met riolering en leidingwerk snel en efficiënt op te lossen. Meer informatie over onze rioolservice in Scheveningen of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op met ons ontstoppingsbedrijf.

  Ervaren en goed uitgerust

  Problemen met de riolering of het leidingwerk komen altijd ongelegen. Gelukkig kunt u in Scheveningen al ruim 22 jaar op ons ontstoppingsbedrijf rekenen om deze problemen te verhelpen. Bij ons vindt u alle kennis en kunde die nodig is om problemen met het riool of leidingen op te lossen. Daarbij beschikken we over moderne technieken zoals: camera inspectie om een verstopping van het riool of leidingwerk goed in beeld te brengen.

  Op ons kunt u altijd rekenen

  Treffen we een probleem aan dat we niet direct op kunnen lossen? Omdat het complex is of omdat u er even het geld niet voor heeft? Dan regelen we indien mogelijk een tijdelijke oplossing, want op de rioolservice van ons ontstoppingsbedrijf kunt u altijd rekenen.

  Rioolservice Scheveningen

  Rioolservice in Scheveningen

  Verstopping of afvoerprobleem?

  Maak bij problemen met uw leidingwerk, een WC die verstopt zit of een afvoer die niet doorloopt een afspraak met ons ontstoppingsbedrijf. Dankzij ruim 22 jaar ervaring is het ontstoppen van een afvoer of toilet voor ons een routineklus. En als het probleem dieper zit? Dan halen we de onderste steen boven met behulp van een camera inspectie!

  Rioolservice in Scheveningen

  De rioolservice van ons ontstoppingsbedrijf is van alle markten thuis. Zo beginnen we altijd met een riool inspectie om een goede diagnose te kunnen stellen. Of uw riool nu verstopt zit of een lekkage heeft: wij kunnen uw afvoer ontstoppen, doorspuiten, vervangen of repareren! Daarom zijn wij dé specialist in riool onderhoud en het vervangen van riolering in Scheveningen.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Daarom Riool-Direct

  Wij zijn hét ontstoppingsbedrijf in de regio Scheveningen. Kennis, ervaring en de modernste tools: u vindt het bij ons onder één dak. Zowel bedrijven, particulieren als overheden en wooncorporaties kunnen bij ons terecht, en zelfs andere rioleringsbedrijven! De voordelen van onze rioolservice en leidingexpertise zijn:

  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Geen klus te gek
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Voor particulieren & bedrijven
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Transparante tarieven

   

  Rioolservice nodig in Scheveningen? Neem contact op

  Ontstoppingsbedrijf nodig voor het repareren of onderhouden van riolering of leidingwerk? Wij helpen particulieren, overheden, woningcorporaties en bedrijven, kortom iedereen in Scheveningen! Meer informatie of een afspraak maken met onze rioolservice? U belt ons nummer 06-15192976 via de belbutton.