• Direct bellen
 • Rioolservice Lisse

  Rioolservice Lisse | Meer dan 22 jaar ervaring

  Wilt u gebruik maken van de diensten van een rioolservice in Lisse? Ontstoppingsbedrijf Riool-Direct helpt u graag uit de brand. Particulieren en bedrijven die hun riool willen laten vervangen, repareren of ontstoppen kunnen op ons vertrouwen. Maar ook wanneer de afvoer niet doorloopt of uw WC verstopt zit lossen wij het voor u op. Dankzij jarenlange ervaring hebben we alle kennis en kunde in huis om uw problemen met het riool of het leidingwerk snel op te lossen. Meer weten over onze rioolservice in Lisse of meteen een afspraak maken? Bel gerust voor meer informatie.

  Jarenlange ervaring en het nieuwste gereedschap

  Verstoppingen in leidingwerk en het riool komen altijd op een slecht moment. Dit lost ons ontstoppingsbedrijf snel voor u op in Lisse. Wij hebben alle kennis, ervaring en moderne gereedschappen in huis problemen met het riool of leidingen snel op te lossen.

  Problemen met uw leidingswerk deskundig verhelpen

  Bij ons kunt u terecht bij problemen met leidingen. Maar ook bij een WC die verstopt zit of een wasbak die niet of slecht doorloopt. Met meer dan 22 jaar ervaring is dit oplossen voor ons bedrijf een fluitje van een cent. En als het probleem niet zo makkelijk te vinden is? Geen nood! We achterhalen we de oorzaak ongetwijfeld met een camera inspectie!

  Rioolservice Lisse

  Rioolservice Lisse Riool-Direct

  Voordelen Riool-Direct

  Ontstoppingsbedrijf nodig in Lisse en omstreken? Bij ons vindt u alle kennis en kunde die nodig is. Zowel bedrijven, particulieren als overheden en wooncorporaties kunnen op ons rekenen. Met onze rioolservice bent u bovendien verzekerd van deze aantrekkelijke voordelen:

  • Geen klus te gek
  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Voor particulieren & bedrijven
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Altijd persoonlijk contact
  • Transparante tarieven

  Rioolservice Lisse | Transparante tarieven

  De rioolservice van ons ontstoppingsbedrijf is van alle markten thuis. Om de klus en de kosten goed in te kunnen schatten, voeren we eerst een riool inspectie uit. Dit helpt ons de juiste werkwijze te kiezen bij riool onderhoud en het vervangen van riolering in Lisse. Wat we ook tegenkomen, wij ontstoppen, vervangen of repareren uw riool!

  Op ons kunt u altijd vertrouwen

  Wij staan altijd paraat voor onze klanten, ook als iets niet direct kan worden opgelost. Zoals een grote ingreep die die meer tijd in beslag neemt of wanneer u niet direct de financiële middelen heeft voor een blijvende ingreep. Wees gerust! Onze rioolservice denkt altijd mee aan een tijdelijke oplossing.

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Hulp rioolservice Lisse? Bel direct

  Problemen met uw riolering of afvoer? Onze rioolservice is beschikbaar voor bedrijven en particulieren in Lisse en omstreken! Meer weten of direct een afspraak in de agenda zetten? Bel ons op 06-15192976.