• Direct bellen
 • Rioolservice Katwijk

  Rioolservice Katwijk | Altijd bereikbaar

  Rioolservice nodig in Katwijk? Ontstoppingsbedrijf Riool-Direct is altijd snel beschikbaar voor bedrijven en particulieren die een riolering wil laten repareren, ontstoppen of vervangen. Daarnaast kunt u ook voor een de afvoer niet doorloopt of een WC die verstopt zit bij ons terecht. Ons ontstoppingsbedrijf beschikt over ervaren monteurs die de kneepjes van het vak kennen. De problemen met uw riolering of leidingen hebben ze in een mum van tijd voor u opgelost. Problemen met leidingwerk of een rioolservice nodig in Katwijk? Bel vrijblijvend voor een afspraak.

  Wij staan 24/7 voor u paraat!

  Verstoppingen in de riolering of het leidingwerk komen altijd ongelegen. Maar ons ontstoppingsbedrijf lost het snel voor u op in Katwijk. Voor u het weet staat één van onze vakmensen bij u voor de deur. Op ons hoeft u nooit lang te wachten!

  Verstopping en afvoerproblemen snel verholpen

  Ons ontstoppingsbedrijf helpt u bij al uw problemen met uw leidingwerk. Maar ook als de WC verstopt zit of de afvoer die niet meer doorloopt. Het ontstoppen van een afvoer of toilet is voor ons ontstoppingsbedrijf een routineklus. Is de verstopping niet direct zichtbaar? Met een camera inspectie hebben we het probleem snel gevonden!

  rioolservice Katwijk

  rioolservice Katwijk Riool-Direct

  Waarom u zou moeten kiezen voor Riool-Direct

  Bel gerust wanneer u een ontstoppingsbedrijf zoekt in de regio Katwijk. Want bij ons vindt u jarenlange ervaring en modern gereedschap onder één dak! Bovendien helpen we iedereen: bedrijven, particulieren en overheden, maar ook andere rioleringsbedrijven! Met onze rioolservice bent u bovendien verzekerd van de nodige voordelen:

  • Altijd persoonlijk contact
  • Transparante tarieven
  • Geen klus te gek
  • Altijd een vrijblijvende prijsopgave
  • Vele tevreden klanten gingen u voor
  • Voor particulieren & Bedrijven
  • 24/7 service, altijd bereikbaar!
  • Meer dan 22 jaar ervaring

  Dé rioolservice van Katwijk

  Voor vakkundig onderhoud, vervanging of reparatie van uw riool kunt u bij onze rioolservice terecht. Om de klus en de kosten goed in te kunnen schatten, starten we altijd met een riool inspectie. Zo achterhalen we snel of uw riool verstopt zit, een lekkage heeft of verouderd is. Dan is direct duidelijk of we uw riool moeten vervangen, ontstoppen of repareren! Zo kunnen we snel de juiste beslissing nemen bij riool onderhoud of de reparatie van uw riolering in Katwijk.

  Wij denken altijd met u mee

  Zo nu en dan komt het voor dat we een verstopping niet direct op kunnen lossen of dat u dit niet kunt betalen. In zo’n geval proberen we altijd een tijdelijk oplossing te regelen. Op onze rioolservice kunt u altijd rekenen!

  Voor alle rioolservice

  Heeft u een verstopping of een storing aan het riool?

  Dan staat de 24-uursdienst van Riool- Direct 7 dagen per week voor u klaar. Ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen. Wij verhelpen uw probleem zo snel mogelijk.

  Lees meer >

  Ontstoppings bedrijf

  Met meer dan 22 jaar ervaring heeft ons ontstoppingsbedrijf alle kennis en kunde in huis om uw verstopping snel en adequaat te verhelpen.

  Camera inspectie

  Riool-Direct beschikt over moderne en geavanceerde camerasystemen om een lekkage of verstopping helder in beeld te brengen.

  Riool vervangen

  Vroeg of laat overkomt het u, de riolering gaat kapot of er is een lekkage. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct uit de brand helpen.

  Riool repareren

  Problemen met een verstopt of lekkend riool op eigen terrein? Schakel dan direct dé specialist in, Riool-Direct lost het probleem voor u op.

  Riool onderhoud

  Door regelmatig inspecties en riool onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u acute problemen en gaat u riool veel langer mee.

  Riool doorspuiten

  Wanneer uw riool verstopt raakt, zit u direct met de handen in het haar. Gelukkig kunt u dit voorkomen door het af en toe door te laten spuiten.

  Rioolservice Katwijk? Neem contact op.

  Professionele hulp nodig bij een probleem met uw riool of leidingen? Iedereen in Katwijk kan bij ons terecht! Een vraag stellen of direct een afspraak in de agenda zetten? Neem dan contact met ons op. Bel onze rioolservice op 06-15192976.