24/7 Direct contact 06-15192976

Rioolservice

riool en leidingen vervangenMoet uw riolering vervangen worden? Laat deze werkzaamheden uitvoeren door een specialist! Riool-Direct is met ruim  22 jaar ervaring en 24 uurs servicedienst  de partner bij uitstek. Wij vervangen oude en verstopte rioleringen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Met kennis, ervaring en gespecialiseerde apparatuur zorgen wij voor het vakkundig vervangen van rioleringen en het onderhoud daarvan.

Meer informatie over Riool Direct? Of wilt u direct uw afvoer laten vervangen?
Neem dan telefonisch contact met ons op: 06-15192976

Riolering vervangen of repareren?

Vroeg of laat gebeurt het een keer, dan raakt uw riolering verstopt of gaat kapot. Met een vakkundige inspectie stellen wij het probleem vast en verhelpen deze snel en vakkundig. Dit kan door reparatie of door vervanging van het riool. 

Om het probleem vast te stellen voeren wij altijd een inspectie uit. Dit kan bijvoorbeeld met ons camera systeem. Hiermee stellen wij precies vast wat het probleem is en waar het probleem zich in de leiding bevind. Na het vaststellen van de oorzaak bepalen wij in overleg met u de beste methode om het probleem te verhelpen. Hierbij kijken we o.a naar de kosten, kans op herhalen, leeftijd en kwaliteit van de leidingen.

Waarom Riool Direct

  •  24-uurs servicedienst
  •  Altijd scherp geprijst
  • 22 jaar ervaring
  • Voor particulieren & bedrijven